Велико интересовање за расправу о буџету Градске општине Врањска Бања за 2020.годину

9. децембар 2019.

У очи почетка јавне расправе о буџету Градске општине Врањска Бања за 2020.годину. одржану 09.12.2019. године, Председник Драган Сентић је рекао да је циљ организација оваквих скупова управо жеља руководства ГО Врањска Бања да се, о овако важном документу, расправља на одговоран и транспарентан начин.

            „Могу укратко да кажем да Нацрт Буџета за 2020. годину износи 150.000.000 динара и пре свега је реалан нацрт буџета. Прошла година је била рекордна по свим параметрима, посебно по приходној страни, што до сада није забележено. Реализација буџета биће креирана тако да буде у складу са потребама грађана и управо смо зато саслушали све предлоге на јучерашњој расправи и покренули неопходне иницијативе“ Реко је председник ФО Врањска бања Драган Сентић.

            У конструктивној дискусији у препуној Скупштинској сали ГО Врањска Бања грађане је највише занимало планирано улагање у путну инфраструктуру, изградњу канализационе и водоводне мреже, решавање имовинско – правних питања у Месним заједницама на подручју Градске општине Врањска Бања.